M&C Sluitplan

Een sluitplan? Altijd een goed idee!

Je beheert een mooi gebouw met veel verschillende functies en gebruikers en bent ervoor verantwoordelijk dat iedereen de juiste sleutel(s) krijgt om de dingen die hij moet kunnen doen te doen, en geen toegang te krijgen tot plaatsen waar hij niets te zoeken heeft: dan heb je behoefte aan een gedegen sleutelplan , ook wel sluitplan genoemd van M&C met SKG 3* cilindersM&C. Ook als je een woning hebt die je zo veilig mogelijk wil kunnen afsluiten, biedt zo’n plan uitkomst. Je moet er immers niet aan denken dat je huis ten prooi valt aan inbraak. Daarnaast maakt een dergelijk plan het mogelijk om bepaalde kamers in huis ontoegankelijk te maken voor bijvoorbeeld kinderen of de werkster. Ook dat kan een gerust gevoel geven.

Een sleutelplan van M&C : Veilig tegen inbraak

Bij ons bedrijf begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om je pand of woning zo veilig mogelijk te maken. Wij hebben vele jaren ervaring in het adviseren over en het verkopen van kwalitatieve en inbraakwerende cilinders van M&C. We kunnen je helpen bij het maken van een goed plan: in onze shop kun je een online plan invullen en direct zien welke cilinders je nodig hebt. Vervolgens kun je die in het benodigde aantal heel gemakkelijk bestellen. Raakt er een sleutel kwijt? Geen probleem: alle cilinders zijn in onze online winkel makkelijk en snel na te bestellen.

Wacht daarom niet langer met het maken van jouw veilige sluitplan !

Je kunt dus zowel als particuliere huizeneigenaar als als beheerder van een groter (bedrijfs)pand, school of ziekenhuis bij ons terecht voor het maken van een inbraakwerend en sluitend plan: vaak kun je dat zelf met behulp van het sjabloon op onze website of het downloaden en invullen van een plan in Excel-formaat dat je helemaal op je eigen wensen kunt afstemmen. Mocht je het prettig vinden om assistentie van één van onze vakmensen te krijgen dan is dat ook mogelijk: wij helpen je graag bij het maken van het perfecte plan voor jouw woning of beheerpand. Zo’n sluitplan is gratis en vrijblijvend, dus waar wacht je nog op?!

admin Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord