Met een sluitplan is het pand of de woning haarfijn beveiligd

Kies voor een sluitplan

Een sleutelplan is de beste beveiliging als het om veilig wonen gaat. Dit in combinatie met cilindersloten die beschermd zijn tegen kerntrek trucs van inbrekers. De sluitplannen beschikken over een keurmerk van SKG 3* en hebben dus de hoogst mogelijke beveiliging tegen inbraak. Bij elk slot zitten sleutels inbegrepen. Voor deze sleutelplannen worden M&C sloten gebruikt van Condor en Matrix. De woning beschikt dan direct over het keurmerk politie. Voor de inboedel, opstal en woonhuisverzekering een goede factor. Hierdoor wordt minder risico genomen. Ook keren verzekeraars altijd uit als de woning door middel van een goed sluitplan is beveiligd maar toch een inbraak plaats vind. De kans is vrijwel echter nihil. De sluitplannen bieden een praktische bescherming tegen welbekende trucjes die door inbrekers worden gebruikt zoals boren, kloppen, open pikken, kerntrekken en breken.

Cilindersloten als sleutelplan onderdeel

De meeste inbraken worden willekeurig gekozen. Woningen die het makkelijkst zijn open te breken zijn doelwit. 80% van de inbrekers gaat hier dan ook naar opzoek. Een deurcilinder van een gewoon slot kan met 20 seconden al open zijn getrokken. SKG 3* sleutelplannen van M&C hebben niet alleen deurcilinders met kerntrek beveiliging maar ook meerpuntssluitingen die in het kozijn worden aangebracht. Een deur of raam is dus op meer plaatsen vergrendeld. Met een draai aan het slot sluiten de andere sluitingen ook. De sloten kunnen ook in combinatie met een alarmsysteem en toegangscontrole worden geplaatst. Voor een sluitplan wordt eerst een inbraakcontrole en brandcheck uitgevoerd. Zo weet de specialist exact waar de sloten moeten komen. Dit zal op zwakkere plaatsen in het pand zijn. Hier komt dan een adviesrapport uit. SKG 3* sloten hebben een keiharde stalen brug. Deze brug maakt kerntrekken van de cilinder onmogelijk. Ook worden maten opgemeten voor het plaatsen van een sleutelplan. Er is altijd een slot die in het slotgat past.

Online sluitingsplan bestellen

Je kunt ook kant en klare sluitplannen met M&C sloten online bestellen. Je kunt diverse aantallen aan cilinders kiezen met verschillende uitvoeringen. Bij het selecteren van de cilinder kies je een passende maat die je elke keer vanaf het middelste van het sleutelgat opmeet tot in de breedte. Je meet zowel de linker als rechterzijde op vanaf de sleutelgat kern. Verder kun je een slot kiezen met extra pushknop of gewone knop zodat het slot vanaf de binnenzijde zonder sleutel is te openen of te sluiten. Vanaf de buitenkant moet wel altijd een sleutel worden gebruikt. De binnenknoppen kun je kiezen aan de korte en lange kant van het slot. Verder kies je voor de materialen nikkel, messing of zwart. Dit hangt een beetje af van de stijl van jouw voordeur en woning en is je eigen smaak. Tot slot kies je het aantal personen en afdelingen van het pand die over een sleutel voor toegang moeten beschikken. Daarbij kies je welke cilinder hen toegang moet verlenen als je meerdere sloten plaatst in meerdere ruimtes. Denk aan aparte (eigen) ingangen van een woning of bedrijfspand zoals onderhuurders.

admin Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord