Laat jouw villa beveiligen met een draadloos ajax alarm

 
Pas een ajax alarm toe voor professioneel en particulier gebruik

Onze winkel heeft verschillende onderdelen voor de samenstelling van een ajax alarmsysteem. Dit alarmsysteem is zeer innovatief op het gebied van bereik. Je kunt makkelijk een woonhuis, villa of klein tot middelgroot bedrijf met het systeem laten beveiligen door het grote obstakel vrije bereik van maar liefst 1500-2000 meter ver. Zeker juweliers en grote huizen als villa’s zijn doelwitten voor inbraak. Inbrekers worden steeds slimmer en passen trucs doe om binnen enkele seconden in jouw luxe villa te staan. Daarom wil je voor verdere schade inbraak zo vroeg mogelijk kunnen waarnemen. Met ons ajax draadloos alarmsysteem zal er op tijd een sirene afgaan zodat inbrekers snel weg zullen rennen. Optioneel en extra veilig is om een melding naar de meldkamer uit te laten zenden. De nauwkeurig gestemde frequentie tussen hub en componenten maken het alarm zeer betrouwbaar.

Onderdelen van het systeem

Je kunt kiezen voor onze hub kits en losse componenten die samenwerken met de app. Met complete sets zal het alarm veilig zijn indien je op elke plek een module hebt. Ramen en deuren zijn belangrijke plekken omdat via daar inbrekers makkelijk binnen komen. Sensoren van bewegingsmelder zijn zeer gevoelig voor beweging. De huisdier vriendelijke techniek zorgt ervoor dat het alarm niet afgaat als een hond, kat of ander huisdier wordt waargenomen. De rookmelders van het draadloos alarmsysteem merken snel Co2 gas en hitte op. Ook wordt rook en koolmonoxide snel opgemerkt en kunnen alle inzittenden snel zichzelf in veiligheid brengen bij een afslaand brandalarm. Ook ernstige waterschade zoals overstromingen en lekkages worden direct gemeld. Een druppel water is al genoeg om het alarm af te doen gaan. Ze merken snel op als de ruimte vochtig wordt. De app doet onmiddellijk melding bij inbraak, brand, CO of waterschade. Je kunt dus ook vanuit het buitenland snel bericht krijgen over calamiteiten in jouw villa of woonhuis. Je kunt zelfs je buren verbinden naast de meldkamer, zodat de buren kunnen ingrijpen bij inbraak of brand door snel 112 te bellen. Alle berichten worden verstuurd door middel van een push melding.

Grote pluspunten

Ons systeem staat bekend om de enorm veilige verbinding die zelfs een push melding stuurt als deze wordt verbroken om direct actie te ondernemen. Heb je veel obstakels in huis zoals muren of een groot pand? Plaats dan repeaters om de verbinding extra te versterken. De batterijduur is minstens 7 jaar en hoeft dus zelden te worden vervangen wat de veiligheid nog optimaler benut. Tevens kun je snelle en de beste service van ons verwachten bij installatie hulp of bij technische problemen. Voor alle componenten zijn zowel binnen en buitenmelders te verkrijgen. Schaf altijd een sirene aan om alert te blijven en voorkom hiermee dat onbevoegden ook daadwerkelijk verder de woning in durven gaan. Met een snelle druk op de paniekbutton gaat er in een seconde direct bericht naar de meldkamer. Alle betrokkenen kunnen direct reageren op het systeem via de app. Zo ben je snel van hulp voorzien voordat de situatie nog meer escaleert.

admin Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord